0269/835.049 /
vanzari@alexfarm.ro
Sun Wave Pharma Sun Medic Poli-Omega 30cps 1+1 gratis
Sun Wave Pharma Sun Medic Poli-Omega 30cps 1+1 gratis
opiniile clientilor
Sun Wave Pharma

Producător:

Sun Wave Pharma


40,00 Lei

* Prețul include TVA
Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 250 lei
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
10 lei
CURIER RAPID:
14 lei - Vezi livrari

Sun Wave Pharma Sun Medic Poli-Omega 30cps 1+1 gratis

POLI-OMEGA contine acizi grasi esentiali Omega 3 cu un rol deosebit de important in prevenirea afectiunilor cardiovasculare si Policosanol, o mixtura de alcooli grasi extrasi din trestia de zahar, cu efect demonstrat in reglarea nivelului de trigliceride in organism.
Bolile cardiovasculare reprezinta cea mai frecventa cauza de deces in lume.
O multitudine de factori sunt incriminati, dintre care poate cei mai importanti sunt stressul si alimentatia.
Acizii grasi Omega 3 sunt denumiti esentiali deoarece au un rol deosebit de important in dezvoltarea si functionarea organismului.
Insa nu pot fi sintetizati in organism, ci trebuiesc adusi prin alimentatie.
Acizii Omega 3 sunt: acid ala-linolenic (ALA), acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA).
In organism ALA este metabolizat in organism in EPA si DHA.
Nu numai Omega 3 sunt vitali pentru organism, ci si acizii grasi Omega 6.
Dieta normala trebuie sa cuprinda ambele tipuri de acizi grasi Omega pentru o dezvoltare armonioasa.
Insa raportul dintre cele doua tipuri de acizi grasi esentiali in alimentatie este deosebit de important.
Acidul arahidonic (principalul acid Omega 6) este convertit la nivelul organismului in substante proinflamatorii numite prostaglandine (tromboxani, prostacicline, leucotriene).
Aceste substante sunt incriminate in tromboze (tromboxanii stimuleaza agregarea plachetara), inflamatii cronice (artrita, lupus, astm), etc.
Multe dintre tratamentele medicamentoase pentru aceste afectiuni actioneaza prin stoparea transformarii acidului arahidonic in substante pro-inflamatorii, insa ultimele cercetari au aratat ca sinteza in exces de substante pro-inlamatorii este determinata de dezechilibrul intre aportul de acizi grasi Omega 6 si Omega 3.
Desi si Omega 3 este convertit in organism in aceleasi tipuri de substante, conversia se face cu o viteza mult mai scazuta comparativ cu conversia Omega 6.
Deoarece ambele tipuri de acizi grasi sunt convertiti de aceleasi enzime, cu cat cantitatea de Omega 3 este mai mare, cu atat productia de prostaglandine este mai crescuta.
Astfel, un alt mod de a reduce productia de prostaglandine pro-inflamatorii este acela de a reduce dezechilibrul de aport intre Omega 6 si Omega 3.
Un argument important in favoarea teoriei de mai sus este acela ca desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterala si prea grasa, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori sanatos si rezistent la eforturi.
Explicatia consta in faptul ca o mare parte a nutritiei lor consta din pesti care cresc in apa rece, care sunt deosebiti de bogati in acizi grasi Omega 3.
In contrast, dieta tipica pentru persoanele din tarile civilizate contine un raport de pana la 30:1 intre Omega 6 si Omega 3, cu mult peste raportul normal de 3-5:1 care ar trebui sa existe.
Cauzele acestui dezechilibru sunt mancarurile rafinate, folosirea uleiurilor vegetale (care nu contin deloc, sau in cantitati foarte mici Omega 3) si consumarea din ce in ce mai rar a pestelui sau a altor alimente bogate in Omega 3.
Studii recente arata ca acizii grasi Omega 3 pot scadea cantitatea de grasimi din sange (colesterol si trigliceride), scad greutatea plachetara si previn trombozele, reduc procesele inflamatorii cronice, mentin fluiditatea si stabilizeaza membranele celulare (inclusiv ale celulei miocardice post infarct, scazand astfel riscul de aritmie), incetinesc rata de crestere a placii de aterom.
Prin aceste efecte acizii grasi Omega 3 consumati constant previn sau reduc mortalitatea prin afectiuni cardiovasculare.
In plus, stimuleaza mielinizarea si stabilizeaza membranele celulelor cerebrale cu efect pozitiv in schizofrenie si afectiunile bipolare, reduc riscul de obezitate si imbunatatesc capacitatea organismului de a raspunde la insulina prin stimularea secretiei de leptina (hormon secretat de celulele adipoase care regleaza aportul de hrana, metabolismul si greutatea).
Necesarul de acizi grasi Omega 3 este de 500mg (o capsula pe zi), impreuna cu o dieta variata pentru persoanele fara afectiuni coronariene, 1000mg (2 capsule pe zi) pentru pacientii cu afectiune coronariana documentata, 2-4 grame pentru scaderea trigliceridelor.
POLICOSANOL este un extract natural obtinut din trestie de zahar cu un efect dovedit de reducere a LDL colesterol (grasimi cu efect nociv pentru organism) si crestere a HDL colesterol (grasimi cu efect pozitiv pentru organism) cu rezultat in prevenirea aterosclerozei.
Mecanismul precis de actiune nu este inca complet elucidat, insa se crede ca actioneaza prin inhibarea sintezei de colesterol la nivel hepatic, printr-un mecanism diferit de cel al statinelor.
Studiile arata ca la doze zilnice de 10-20mg reduce colesterolul total cu 17-21%, LDL colesterol cu 21-29% si creste HDL colesterol cu 8-15%.
In plus, este sigur in administrare.


Indicatii/Recomandari:

Este indicat in:

-preventia afectiunilor cardiovasculare
-pentru pacientii cu boala coronariana ( inclusiv cu infarct miocardic in antecedente)
-preventia aterosclerozei
-reducerea hipercolesterolemiei si hiperlipidemiei
-obezitate, diabet tip II
-in procese inflamatorii cronice (artrita, lupus,etc.), dureri articulare
-in tulburari psihiatrice.


Compozitie:

Ulei de peste1000 mg-30% EPA / 20% DHA si policosanol 5 mg.


Administrare:

Doza de omega-3 din Poli-Omega este de 500mg/capsula (300mg EPA si 200mg DHA), iar cea de policosanol este de 5mg/capsula si acest dozaj permit o administrare foarte facila pentru pacienti: doza unica in profilaxia afectiunilor cardiovasculare, 2 capsule/zi in hipercolesterolemie si hiperlipidemie si pentru prevenirea riscului de deces la pacienti cu afectiuni cardiovasculare.

Ca supliment alimentar 1-2 capsule pe zi, seara.
Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de lichid.


Contraindicatii/Precautii:

In cazul in care luati antiagregante plachetare va rugam sa consultati medicul inainte de a lua POLI-OMEGA.
Evitati acest produs daca sunteti alergic la peste.
Consultati medicul daca suferiti de insuficienta cardiaca severa, boli hematologice, diabet sau daca ati suferit recent o operatie chirurgicala.


Forma de prezentare:

Cutie cu 30 capsule.


Opinii despre Sun Wave Pharma Sun Medic Poli-Omega 30cps 1+1 gratis
Nicio opinie