0269/835.049 /
vanzari@alexfarm.ro
Hyllan Estrofort 30cps 1+1 gratis
Hyllan Estrofort 30cps 1+1 gratis
opiniile clientilor
Hyllan Pharma

Producător:

Hyllan Pharma


50,00 Lei

* Prețul include TVA
Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 250 lei
Recomanda unui prieten

*



*
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
10 lei
CURIER RAPID:
14 lei - Vezi livrari

Hyllan Estrofort 30cps 1+1 gratis

Indicatii
EstroFort este benefic in tratamentul si prevenirea osteoporozei din postmenopauza prin prevenirea pierderii de masa osoasa si are rol adjuvant in controlul durerilor acute si cronice asociate osteoporozei prin tripla asociere de:

* ipriflavona este un derivat sintetic al flavonoidelor naturale. Ipriflavona inhiba demineralizarea osoasa in numeroase modele experimentale de reducere a masei osoase: ovariectomie/ tratament cu prednisolon/ imobilizare/ dieta deficienta in calciu si vitamina D sau diabet indus de streptozotocin. in culturi de tesuturi/ ipriflavona stimuleaza diferentierea si activarea osteoblastilor. Reduce durerea osteoporotica. Contribuie la reducerea numarului de fracturi cauzate de osteoporoza.
* calciul are ca principala functie in organism consolidarea si mentinerea in stare de buna functionare a scheletului osos si a dintilor. Calciul detine un rol important in transmiterea impulsurilor nervoase/ fiind un tonic al sistemului nervos si consolidand echilibrul functional al acestuia. Calciul nu poate fi absorbit decat in prezenta unei cantitati suficiente de vitamina D.
* vitamina D/ cunoscuta si sub numele de "vitamina antirahitica"/ este o vitamina liposolubila necesara absorbtiei intestinale de calciu si fixarii sale in oase/ precum si reabsorbtiei fosforului de catre rinichi/ care joaca un rol esential in diferentierea celulara si imunitate.

Contraindicatii
ESTROFORT nu este indicat in tratamentul simptomatologiei acute a menopauzei: nu reduce incidenta bufeurilor/ a transpiratiilor nocturne/ uscaciunii vaginale sau in preventia bolii cardiace. Pe langa tratamentul cu EstroFort medicul dvs. va poate sugera modificarea stilului de viata pentru ameliorarea conditiei dvs: oprirea fumatului (ce creste pierderea de masa osoasa si deci riscul de fracturi)/ exercitiile fizice si pastrarea unei diete echilibrate.

Interactiuni
Afectiuni ale sistemului imunitar (limfocitopenie absoluta/ granulocitpenie absoluta)/ afectiuni hepatice si renale severe/ afectiuni gastrice (ulcer gastric si duodenal in faza activa)/ fenomene de hipersensibilitate (alergie) la unul din constituentii produsului/ sarcina si alaptare.
Atentinari speciale si interactiuni medicamentoase:
Se recomanda precautie la administrarea impreuna cu: fenitoina/ celecoxib/ derivati cumarinici/ derivati de teofilina/ tolbutamida/haloperidol/ antiinflamatoare nesteroidiene si blocanti ai receptorilor H2/ cafea (iprifalvona poate creste concentratia serica si timpul de injumatatire/ desi nu au fost raportate cazuri sau studii in acest sens). In cadrul unor studii s-au raportat cazuri de limfocitopenie la persoanele ce au folosit ipriflavona/ efect care a incetat odata cu oprirea administrarii. Persoanele cu deficiente ale sistemului imunitar sau afectiuni renale severe trebuie sa foloseasca ipriflavona sub directa supraveghere medicala/ fiind necesara verificarea periodica a formulei leucocitare si oprirea tratamentului in caz de limfocitopenie absoluta sau granulocitpenie absoluta. Ipriflavona inhiba competitiv izoenzimele 1A2 si 2C9 ale citocromul P-450/ astfel ca pacientii care folosesc medicamente metabolizate in ficat trebuie sa foloseasca ipriflavona cu precautie. Ipriflavona poate de asemenea sa interactioneze cu transportorii de medicamente cu este P-glicoproteina si transportorul anionic canalicular multispecific ce poate afecta absorbtia si exrectia biliara a medicamentelor.Medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene de sinteza impiedica resorbtia de calciu din intestin la femeia aflata dupa menopauza. Medicamentele pentru crizele convulsive pot scadea eficienta vitaminei D. De asemenea este posibil ca unele medicamente sau aditivi alimentari sa impiedice ajungerea vitaminei D in corpul dvs. (inlocuitorii grasimilor artificiale/ uleiurile minerale/ orlistatul si medicamentele care scad colesterolul/ colestirmaina si colestipolul).

Mod de Administrare
Doza recomandata este de 2 comprimate /zi ( sau conform recomandarii medicului sau farmacistului ). Se administreaza pe cale orala/ ipriflavona fiind rapid absorbita. Biodisponibilitatea creste considerabil prin administrarea concomitenta cu alimentele. Ipriflavona este rapid metabolizata/ in special in ficat si impreuna cu metabolitii sai se leaga puternic de proteinele plasmatice. Timpul de injumatatire al ipriflavonei este de 9/8 ore. Se elimina prin urina (40%) si fecale (60%).In caz de dieta deficienta in calciu/ si in functie de recomandarile medicale/ se recomanda suplimentarea tratamentului cu 500-1000 mg calciu. Nu exista suficiente date pana in prezent despre administrarea in perioada de copilarie a ipriflavonei sau despre administrarea concomitenta de steroizi anabolizanti/ fluoruri de sodiu/ bifosfonati sau hidroclorotiazide.


Opinii despre Hyllan Estrofort 30cps 1+1 gratis
Nicio opinie