0269/835.049 /
vanzari@alexfarm.ro
Apisan Forte 480g
Apisan Forte 480g
opiniile clientilor
Apisan Forte SRL

Producător:

Apisan Forte SRL


72,70 Lei

* Prețul include TVA
Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 250 lei
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
10 lei
CURIER RAPID:
14 lei - Vezi livrari

Apisan Forte 480g

Apisan Forte supliment nutritiv si puternic energizant

Indicatii:

Prin conţinutul biochimic bogat mierea, polenul floral şi ceilalţi produşi ai stupului de albine reprezintă un complex biologic natural cu valoarea nutritivă, bioenergetică şi biostimulatoare ridicată şi într-un raport ideal între aceşti compuşi care au o biodisponibilitate specifică faţă de organismul uman, astfel încât stimulează funcţiile vitale ale organismului sănătos sau bolnav.
Compoziţia chimică complexă a produsului Apisan Forte explică atât efectele sale terapeutice, cât şi rolul său de factor nutritiv.
Factorii chimici care-i conferă suplimentului nutritiv şi energizant Apisan Forte proprietăţile de antiinflamator, bacteriostatic, antioxidant şi vasculotrofic sunt : 35% aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, acizi nucleici, proteine vegetale; 55 % glucide (zaharoză, fructoză, maltoză şi poliholozide), 2% lipide (acizi graşi nesaturaţi şi saturaţi şi în special acid linoleic şi linolenic), vitamina A şi precursorii ei – (carotenoizii), vitamine din complexul B (riboflavina, piridoxina, tiamina, ciancobalamina) vitamine C,E, K, PP, acid folic,3 % subtanţe minerale (calciu, cupru, fier, potasiu, seleniu, mangan, zinc, fosfor), enzime (amilază, fosfatază, invertază, colinestează) substanţe flavonoide şi fitosteroli (adevăraţi hormoni vegetali).
Polenul floral folosit la prepararea Apisanului Forte este recoltat in perioada înfloririi maxime a unor plante, iar prepararea sa nu se face prin tratare termică, pentru a se evita diminuarea conţinutului in enzime biologic active.
Mierea folosită la prepararea Apisanului Forte este o miere specială şi nu una comercială.
Obţinerea ei se face respectând cât mai mult ciclul de producere a mierii în stare naturală, adică aşa cum o produc albinele care trăiesc în libertate.
Aceasta presupune ca mierea să fie recoltată după căpăcirea fagurilor în totalitate, după maturarea ei în faguri, cel puţin 30 de zile, ceea ce permite ingredientelor puse de albine la suprafaţa mierii, înainte de căpăcire, ca propolis şi o serie de enzime, să se înglobeze în miere.
Mierea vie folosită la prepararea Apisanului Forte are un conţinut în vitamine şi enzime de până la 50 de ori mai mare decât mierea comercială care este supusă la tratamente termice în vederea îmbutelierii.
Calitatea mierii şi a celorlalte produse apicole folosite, cât şi tehnologia de fabricare a Apisanului Forte, a dus la obţinerea unor rezultate notabile ale produsului Apisan Forte – 3 medalii de aur la Saloanele Internaţionale de Invenţii de la Geneva, Bruxelles şi Bucureşti, la Secţiunea Sănătate.
De asemenea, produsul a mai primit o recunoaştere din partea inventatorilor din HONG KONG prin acordarea unei cupe şi a diplomei pentru Cea mai bună invenţie, în anul 2008, la Geneva, la Secţiunea Sănătate.
Suplimentul nutritiv Apisan Forte este un preparat natural care, deşi a fost folosit de un mare număr de oameni sănătoşi sau bolnavi, nu a dus decât excepţional de rar la unele efecte secundare nedorite, cum ar fi alergia la polen.
Se consideră că prin diluarea şi prin conservarea polenului în mierea de albine, acest efect este de cele mai multe ori neutralizat.
Aşa se explică faptul că majoritatea celor dintre cei care au folosit acest preparat nu au prezentat manifestări alergice locale sau generale.

Beneficii:
- stimulează creşterea imunităţii organismului, acţionând indirect în prevenirea şi combaterea multor boli severe ale omului. Aşa cum susţin şi unii cercetători oncologi, consideră că este benefic chiar şi în boala canceroasă, dar ca terapie complementară;
- combate efectele secundare nedorite ale radioterapiei şi chimioterapiei (greţuri, vărăsături,diaree);
- stimulează energetic şi bioenzimatic activitatea creierului în anumite perioade critice ale evoluţiei sale: la copii în perioada de creştere, dar şi la tinerii şi vârstnicii cu suferinţe cerebrale acute sau cronice;
- reduce şi elimină radicalii liberi (oxid, peroxid, superoxid) rezultaţi din metabolismul celular general, responsabili de apariţia precoce a procesului de îmbătrânire a organismului uman. De aceea se consideră că preparatul este un puternic factor antioxidant;
- combate consecinţele subnutriţiei şi ale alcoolismului cronic asupra organismului. De asemenea bolnavii cu boli severe, dupa administrarea produsului Apisan Forte percep o ameliorare clinică a simptomelor supărătoare, confirmate si de analize medicale;
- previne sau contribuie la înlăturarea unor dereglări hormonale; stimulează spermatogeneza şi prin aceasta creşte fertilitatea;
- împiedică, întârzie sau ameliorează evoluţia hipertorfiei de prostată;
- menţine troficitatea fanerelor (unghii,păr);
- are efect eubiotic, eupeptic şi chiar antibacterian asupra florei digestive, combătând constipaţia, colita şi insuficenţa digestivă. Efectul antibacterian se manifestă doar asupra florei microbiene patogene, nu şi asupra celei saprofite (nepatogene) din tubul digestiv;
- are uşoară şi de scurtă durată acţiune hipoglicemiană;
- are efecte hipocolesterolemiante şi hipolipidemiante, prevenind procesul de ateromatoză şi ateroscleroză cerebrală, cardiacă şi oculară;
- contribuie la combaterea nevrozelor ,neurasteniei şi a stărilor depresive
- stimulează troficitatea pereţilor vasculari ( în special al venelor ) prin conţinutul bogat al preparatului în rutin.

Contraindicatii:
-nu se administrează bolnavilor cu diabet zaharat cunoscut sau cu stări prediabetice (cu tendinţă la hiperglicemie);
-nu se administrează persoanelor cu alergie la polen;
-nu se administrează bolnavilor cu ulcer gastric sau duodenal în faza lor acută.

Mod de administrare:
Administrarea preparatului este simplă şi sigură, iar calităţile sale gustative îl fac uşor acceptat de consumatorii de toate vârstele.
Pentru tonifierea şi sănătatea organismului sportivilor se recomandă a se lua câte o lingura de 3 ori pe zi: prima dimineața pe nemancate ținându-se sub limbă până la dizolvare, pentru a se realiza absorbția integrală a preparatului;  următoarele două linguri se vor lua după masa de prânz și de seara, ca desert, pe toată perioada susținerii unui efort fizic important (antrenamente, competiții sportive și în perioadele de refacere dupa efort).
O lingură reprezintă cantitatea de 35 gr.
Pentru administrarea Apisanului Forte se recomandă folosirea lingurilor de lemn sau material plastic, deoarece contactul preparatului cu metalul îi diminuează efectul terapeutic cu până la 30%.

Mod de ambalare: 480 g


Opinii despre Apisan Forte 480g
Nicio opinie